Huis te koop Gouda

Hoe krijg ik een helder overzicht van de huizen die te koop staan in Gouda? Op deze pagina vindt u een overzicht van suggesties om woningen te vinden in gemeente Gouda. En een overzicht met diverse nuttige links voor het vinden en kopen van een woning. Succes met uw zoektocht in Gouda.


huizen te koop Gouda
Huizen te koop Gouda

Actuele koopwoningen in Gouda - mei 2019

Huizen die sinds kort beschikbaar zijn in Gouda:

 • Tollensstraat 18, 2802 LM, Gouda
 • Schaftstraat 9, 2807 RM, Gouda
 • Woudstraat 15, 2802 KK, Gouda
 • De Wissel 9, 2807 EG, Gouda
 • Koningshof - Laila B, Gouda
 • Anna Van Hensbeeksingel 239, 2803 LT, Gouda
 • Akkerlust 1, 2804 KC, Gouda
 • Anna Van Hensbeeksingel 104, 2803 LJ, Gouda
 • Ruigenburg 179, 2804 VR, Gouda
 • Paradijs 12, 2801 XR, Gouda
 • ... kijk voor meer koopwoningen op één van de websites die genoemd staan op deze website.

Huis te koop Gouda?

Huizen kopen in Gouda begint meestal met een internet speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat u kijkt op Funda. Maar dat is niet de enige site die koopwoningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de sites van Jaap en WoningNet de moeite waard. En het is ook een optie een makelaar uit Gouda in te schakelen, om u te assisteren in uw zoektocht. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Gouda goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten in Gouda geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de indeling, aantal kamers en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u passende woningen kijken en mogelijk als eerste een bod doen.

Online overzicht woningen te koop in Gouda

Snel een online overzicht van woningen te koop hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Uw woning te huur aanbieden Gouda

U heeft al een huis in Gouda? Bekijk dan eens de optie om uw huis te huur aan te bieden. Een woning kan een mooi rendement geven - wanneer u het vergelijkt met andere investeringsmogelijkheden. Uw huis geeft een mooie kans om een passief inkomen te verkrijgen. Kijk voor aanvullende mogelijkheden de verhuurmakelaar in Gouda. De verhuurmakelaar weet precies of uw woning verhuurbaar is en weet wat een reeële huurprijs zou zijn. Daarmee kunt u zelf bepalen of het verhuren van uw woning een optie voor u is.

Loop een dagje rond in Gouda

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend. Gouda heeft diverse buurten die anders zijn in beleving. Neem een dagje vrij of ga eens op stap in Gouda. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke niet. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Gouda om hier te shoppen.


Plattegrond Gouda

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Gouda.


Grotere kaart van Gouda weergeven

Gouda - Huizen nieuws

Huizenprijzen sterkst omhoog in bijna 8 jaar
APELDOORN - De huizenprijzen zijn vorige maand het sterkst gestegen in bijna acht jaar. Koopwoningen waren in januari 4,1 procent duurder dan een jaar eerder, blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.
bron: www.transport-online.nl
Connexxion mag geen contant geld uit bus weren
Zo heeft Arriva al een proef met pinnen in de bus in Gouda en Alphen aan den Rijn. Dat is voor het bedrijf echter maar één route om problemen met criminaliteit en overlast te bestrijden. Ook moet er een registratiesysteem komen voor incidenten, meent ...
bron: www.nu.nl
Deze jaren 30-woningen staan nu te koop in Gouda
   indebuurt
bron: indebuurt.nl
Huren vrije sector Amsterdam stijgen steeds sneller
59 procent van de Amsterdamse huizen zijn sociale huurwoningen, 32 procent zijn koopwoningen . ... Een woning van 50 tot 75 vierkante meter werd in het laatste kwartaal verhuurd voor rond de 25 euro per vierkante meter. ... (gemeente) Den Haag Delft ...
bron: www.parool.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →