Huis te koop Hoorn

Hoe krijgt u een goed inzicht van de huizen die te koop staan in Hoorn? U bent op zoek naar een nieuw huis, maar u heeft nog niet gevonden naar wat u zocht. Hieronder is een overzicht van suggesties om huizen te vinden in gemeente Hoorn. We hopen dat u spoedig een woning vindt in Hoorn.


huizen te koop Hoorn
Huizen te koop Hoorn

Recente woningen te koop - december 2022

Huizen die recent te koop zijn gekomen in Hoorn:

 • 't Grachtje Over 136, 1625 PN, Hoorn Nh
 • De Hulk 10, 1622 DZ, Hoorn Nh
 • West 48, 1621 AW, Hoorn Nh
 • Brik 115, 1625 GN, Hoorn Nh
 • Keern 167, 1625 NK, Hoorn Nh
 • Grote Oost 16, 1621 BW, Hoorn Nh
 • Klipper 43, 1625 EK, Hoorn Nh
 • Venenlaan 147, 1623 RD, Hoorn Nh
 • Robert Stolzhof 40, 1628 XA, Hoorn Nh
 • Nachtegaal 1, 1628 DA, Hoorn Nh
 • ... kijk voor meer koopwoningen op een van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Huizen kopen Hoorn?

Een huis kopen in Hoorn begint vaak met een online speurtocht naar kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de woningsites van Jaap en WoningNet de moeite waard.

En dan is het ook altijd mogelijk een makelaar uit Hoorn in de hand te nemen, om u van dienst te zijn in uw zoektocht. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Hoorn goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten in Hoorn geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis vaak van meer invloed is op de waarde van een huis dan de indeling, woonoppervlakte en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u geschikte woning kijken en mogelijk snel een bod doen.

Online overzicht van koopwoningen in Hoorn

Snel een overzicht van woningen te koop in Hoorn hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Tip: Spendeer een dag in Hoorn

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend of 's avonds. Hoorn heeft diverse buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga rond kijken in Hoorn. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen en welke minder. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Hoorn om hier samen of alleen te winkelen.

Uw huis te huur aanbieden Hoorn

U heeft een huis in Hoorn? Bedenk dan eens de optie om uw huis te huur aan te bieden. Makelaars in verhuur in Hoorn bemerken dat er een toenemende behoefte is naar huurwoningen, terwijl het aanbod - zeker in bepaalde segmenten - veelal te klein is. Een huis kan een extra inkomen geven - wanneer u het afzet tegen andere investeringsmogelijkheden. Uw woning geeft een mooie kans om een extra inkomen te verkrijgen. Vraag voor meer informatie over verhuren de verhuurmakelaar in Hoorn.


Plattegrond Hoorn

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Hoorn.


Grotere kaart van Hoorn weergeven

Nieuws over woningen in Hoorn

Vol gas met Holenkwartier Hoorn: in februari begint sloop
   Noordhollands Dagblad
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
'Groene huizen' zijn onbetaalbaar voor de 'gewone' man
   Medemblik Actueel
bron: www.medemblikactueel.nl
Eerste digitale raadsvergadering Hoorn over noodfonds van 2,4 miljoen
   OnsWestfriesland.nl
bron: onswestfriesland.nl
Leekerweide opent deuren
OPMEER - WEST-FRIESLAND - Leekerweide heeft verschillende locaties. Deze locaties openen zaterdag 21 maart de deur voor iedereen die eens binnen wil kijken en nieusgierig is naar de manier van werken. Tussen 12.30 en 16.30 uur zijn er deuren van  ...
bron: www.dichtbij.nl
Woning onverkoopbaar door baggerdepot Hoorn
BERKHOUT - Het plan van de gemeente Hoorn voor het aanleggen van een baggerdepot in Berkhout zorgt voor flinke problemen bij Carla Goedmaat. Haar huis aan het Oosteinde staat al jaren te koop en wordt nu volgens haar helemaal onverkoopbaar.
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →