Huis kopen Leidschendam-Voorburg

Hoe krijgt u een helder overzicht van welke huizen te koop staan in Leidschendam-Voorburg? Wij helpen u graag. U bent op zoek naar een koopwoning. Hier is een lijst opgenomen van suggesties om huizen te vinden in gemeente Leidschendam-Voorburg. En een overzicht met nuttige verwijzingen. Succes met uw zoektocht in Leidschendam-Voorburg.


huizen te koop Leidschendam-Voorburg
Huizen te koop Leidschendam-Voorburg

Actuele huizen te koop in Leidschendam-Voorburg - juli 2019

Woningen die recent te koop staan in Leidschendam-Voorburg:

 • Putselaan 110 D, 3074 JE, Rotterdam
 • Soestdijksekade 411, 2574 BA, 's-Gravenhage
 • Jaap Kosterstraat 29, 3286 VT, Klaaswaal
 • Kerstroosstraat 4 A, 3053 EB, Rotterdam
 • Lieven de Keystraat 16, 3067 KJ, Rotterdam
 • Haagwinde 50, 2906 GC, Capelle aan den IJssel
 • Aarhuispad 85, 3067 PR, Rotterdam
 • Ahornlaan 26, 3053 WP, Rotterdam
 • Zwaarddans 51, 2907 AS, Capelle aan den IJssel
 • Morsstraat 43, 2312 BL, Leiden
 • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd staan op deze website.

Huizen kopen Leidschendam-Voorburg?

Huizen kopen in Leidschendam-Voorburg start meestal met een online speurtocht naar potentiële koopwoningen. Naast Funda zijn o.a. de woningwebsites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken.

En dan is het ook mogelijk een aankoopmakelaar uit Leidschendam-Voorburg in te schakelen, om u van dienst te zijn via een zoekopdracht. Het groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Leidschendam-Voorburg goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een woning in de meeste gevallen een grotere impact heeft op de waarde van een woning dan de bouw, perceeloppervlak en de andere eigenschappen van het huis zelf. U kunt dan gericht en snel bij de voor u juiste woning kijken en mogelijk snel een bod doen.

Online overzicht van huizen te koop

Snel een online overzicht van huizen hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Tip: Spendeer een dag in Leidschendam-Voorburg

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag of juist in het weekend of 's avonds. Leidschendam-Voorburg heeft diverse buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens op stap in Leidschendam-Voorburg. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke minder.

Uw huis verhuren Leidschendam-Voorburg

U heeft ook een woning in Leidschendam-Voorburg? Bekijk dan ook eens de optie om uw huis te verhuren. Een huis in de verhuur kan een mooi rendement opleveren - zeker wanneer u het vergelijkt met sparen. Uw huis biedt een bijzondere kans om een passief inkomen te verkrijgen. Kijk voor aanvullende mogelijkheden de verhuurmakelaar Leidschendam-Voorburg. De verhuurmakelaar weet exact of uw huis verhuurbaar is. E weet bovendien wat een reeële huurprijs is. Daarmee kunt u zelf nagaan of verhuur een kans voor u is.


Plattegrond Leidschendam-Voorburg

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Leidschendam-Voorburg.


Grotere kaart van Leidschendam-Voorburg weergeven

Nieuws over woningen kopen in Leidschendam-Voorburg

Waarom jij in Amsterdam, Bussum of - ja echt - Waddinxveen wil wonen
Geen stad heeft zo'n grote dichtheid van restaurants en cafés. Basis- en middelbare scholen zijn er in overvloed, en voorzieningen als supermarkten en de huisarts zijn haast altijd om de hoek. Daarmee is Amsterdam op basis van berekeningen van NRC Q  ...
bron: www.nrcq.nl
Koper Fonteinkerk gelooft er nog steeds in
VOORBURG - Ze heeft, zegt ze, 'geen idee' hoe het nu verder gaat. Maar ze wil de Fonteinkerk nog steeds heel graag kopen . Sholeh Mohtasham (50, Iraanse afkomst) is architecte. Eigenares van Reurbanizers, een bedrijf gericht op vastgoed ontwikkeling  ...
bron: www.deweekkrant.nl
Sloop voormalig CBS-pand begint over jaar
Het aantal belangstellenden voor huizen die er komen op de plek van het grootste leegstaande kantoorgebouw van Nederland, het CBS in Voorburg, is volgens verwachting groot. Hun woonwensen worden meegenomen in de bouw, zegt de ontwikkelaar.
bron: www.ad.nl
Scheiden, wat nu!
Leidschendam-Voorburg - Scheiden is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Om zover te komen moeten er veel stappen gezet worden. In ieders vakgebied krijgen Joyce de Wilde, Jolanda van  ...
bron: www.hetkrantje-online.nl
Nieuw plan Mariënpark klaar
Beschrijving: In het plan van ontwikkelaar Blauwhoed is ruimte voor 62 huur - en koopwoningen . Geen 107 zoals Vidomes van plan was. Bovendien wordt aangesloten bij het straatbeeld in de omgeving. Leidschendam - Geen toren van veertien etages.
bron: leidschendammer.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Leidschendam-Voorburg
Leidschendam-Voorburg
afbeelding: Wikimedia