Huis te koop Lelystad

Hoe krijg ik een helder inzicht van welke huizen te koop staan in Lelystad? Op deze pagina vindt u een lijst opgenomen met suggesties om huizen te vinden die te koop staan in gemeente Lelystad. We hopen dat u spoedig een huis vindt in Lelystad.


huizen te koop Lelystad
Huizen te koop Lelystad

Actuele koopwoningen in Lelystad - december 2022

Koopwoningen die sinds kort te koop staan in Lelystad:

 • Hofstede 167, 8212 WL, Lelystad
 • Kogge 12 1, 8243 AJ, Lelystad
 • Marderhoek 45, 8223 XC, Lelystad
 • Gondel 31 40, 8243 CX, Lelystad
 • Galjoen 20 40, 8243 LN, Lelystad
 • Oldengaerde 6, 8226 RZ, Lelystad
 • Jol 3533, 8243 HG, Lelystad
 • Botter 33 2, 8243 KP, Lelystad
 • Gaastmeerstraat 21, 8226 HV, Lelystad
 • De Streek 2, 8245 EB, Lelystad
 • ... kijk voor meer huizen op één van de websites die genoemd worden op deze pagina.

Een huis kopen Lelystad?

Een woning kopen in Lelystad start meestal met een internet inventarisatie van potentiële koopwoningen. Het ligt voor de hand dat u uw zoektocht begint bij Funda, maar dat is niet de enige site die woningen toont. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard. Zie ook de links op deze website.

En dan is het ook nog altijd een optie een makelaar uit Lelystad te vragen, om u te assisteren in uw zoektocht. Het groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Lelystad goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis in de meeste gevallen van meer invloed is op de waarde van een woning dan de staat, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u juiste woningen kijken en mogelijk snel een bod doen.

Online overzicht van huizen te koop in Lelystad

Snel een overzicht van koopwoningen hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Een dag in Lelystad

Om een plaats goed te kennen, is het slim deze eens te bezoeken op een normale dag. Ook Lelystad kent diverse buurten die erg van elkaar verschillen in beleving. Neem een dagje vrij of ga winkelen in Lelystad. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke niet.

Uw huis te huur aanbieden Lelystad

Heeft u zelf een huis in Lelystad bekijk dan ook eens de kans om uw woning te huur aan te bieden. Makelaars in verhuur in Lelystad merken dat er een toenemende behoefte is naar huurhuizen. Een woning kan een extra inkomen geven - zeker wanneer u het vergelijkt met sparen op de bank. Uw woning biedt een mooie kans om een passief inkomen te verwerven. Vraag voor meer informatie de verhuurmakelaar Lelystad. De verhuurmakelaar weet exact of uw huis verhuurbaar is. E weet wat een reeële huurprijs zou kunnen zijn.


Plattegrond Lelystad

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Lelystad.


Grotere kaart van Lelystad weergeven

Nieuws over woningen in Lelystad

Kapitaalinjectie bij V&D, banken aan zet
Daarmee wordt de vraag opgeworpen, of de banken ook een stap zetten, om tot een compromis te komen. Sinds 12 december heeft het trio de kredietlijn van V&D beperkt van €42,5 miljoen, naar €22,5 miljoen, en vorige week vrijdag zelfs naar €9 miljoen.
bron: www.telegraaf.nl
Beperkt woningaanbod voor starters
In de provincie Utrecht staan er honderd eengezinswoningen met een vraagprijs onder de 150 duizend euro te koop . Dit is 1,5 procent van het totaal aantal bestaande woningen met, in 2012, een WOZ-waarde in deze prijsklasse in de provincie Utrecht.
bron: www.telegraaf.nl
Herstel woningmarkt nog beter dan verwacht
Halverwege het 4e kwartaal 2014 stonden rond de 200.000 woningen te koop in heel Nederland., ofwel 8,2% minder in verglijking met een jaar geleden. De goedkopere woningtypen, het appartement en de tussen- en hoekwoningen, kenden dalingen van  ...
bron: www.telegraaf.nl
150.000 bezoeken op openhuizendag
Er deden iets minder panden mee dan in oktober, maar er staan ook minder huizen te koop nu de woningmarkt weer is aangetrokken. Het aantal ...
bron: www.nu.nl
150.000 bezoeken op openhuizendag
Door alle huurverhogingen is een koopwoning zeer concurrerend geworden", zegt een woordvoerder. Bovendien worden de leennormen de komende jaren verder aangescherpt. In 2018 kan zelfs geen hypotheek meer worden afgesloten die hoger is dan de  ...
bron: www.nu.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →