Huizen te koop Nijmegen

Hoe krijg ik een goed inzicht van welke huizen te koop staan in Nijmegen? Op deze pagina van Huizen te Koop is een lijst te vinden van ideeen om huizen te vinden die te koop staan in gemeente Nijmegen of omgeving. We hopen dat u snel een huis vindt in Nijmegen.


huizen te koop Nijmegen
Huizen te koop Nijmegen

Actuele huizen in Nijmegen - april 2021

Huizen die sinds kort beschikbaar zijn :

 • Mazurkastraat 65, 6544 SE, Nijmegen
 • Muntweg 81, 6532 TH, Nijmegen
 • Zonnebloemstraat 28, 6542 NG, Nijmegen
 • Tijgerstraat 117, 6531 MC, Nijmegen
 • Cort Van Der Lindenstraat 28, 6535 VG, Nijmegen
 • Malvert 6955, 6538 EW, Nijmegen
 • Treubstraat 10, 6535 ZH, Nijmegen
 • Imbrexstraat 19, 6515 JJ, Nijmegen
 • Jasmijnstraat 34, 6543 TW, Nijmegen
 • Kanunnik Faberstraat 2 A, 6525 TR, Nijmegen
 • ... kijk voor meer huizen op een van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Huizen kopen in Nijmegen?

Een huis kopen in Nijmegen begint meestal met een internet zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat u uw zoektocht begint bij Funda. Maar dat is niet de enige site die koopwoningen toont. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard. Zie ook de links op deze website. En het is ook nog mogelijk een aankoopmakelaar in Nijmegen te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen in Nijmegen geheel geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de indeling, woonoppervlakte, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u passende woning kijken.

Online overzicht van huizen te koop in Nijmegen

Snel een overzicht van woningen te koop hebben? Dan adviseren we u de volgende links:

Makelaars Nijmegen

Een lokale makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw woningaanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een huis.

Een dag in Nijmegen

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bekijken op een normale dag of juist in het weekend. Nijmegen kent diverse buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Nijmegen. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Nijmegen om hier samen of individueel te winkelen.


Plattegrond Nijmegen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Nijmegen.


Grotere kaart van Nijmegen weergeven

Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →