Huis kopen Purmerend

Hoe krijgt u een goed overzicht van de huizen die te koop staan in Purmerend? Wij helpen u graag. U bent waarschijnlijk al een poosje op zoek naar een nieuwe woning, maar u heeft nog niet kunnen vinden wat u zocht. Op deze pagina van Huizen te Koop staat een overzicht met tips om een huis te kopen in gemeente Purmerend of omgeving. Veel succes met uw zoektocht in Purmerend.


huizen te koop Purmerend
Huizen te koop Purmerend

Recente woningen te koop - mei 2019

Woningen die recent te koop zijn in Purmerend:

 • Signaal 1, 1446 WT, Purmerend
 • Johanna Naberstraat 134, 1442 BD, Purmerend
 • Lotusstraat 5, 1448 BR, Purmerend
 • Burgemeester D. Kooimanweg 565, 1444 BR, Purmerend
 • Lepelaarpark 40, 1444 HS, Purmerend
 • Dovenetelstraat 53, 1441 PS, Purmerend
 • Maxwellstraat 8, 1446 TA, Purmerend
 • Van IJsendijkstraat 144L, 1442 CS, Purmerend
 • Speenkruid 78, 1441 XC, Purmerend
 • Opperbos 20, 1447 TP, Purmerend
 • ... kijk voor meer koopwoningen op een van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Huizen te koop Purmerend?

Een woning kopen in Purmerend begint dikwijls met een internet inventarisatie van potentiële kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. Zie ook de links op deze pagina.

En dan is het ook nog altijd een optie een aankoopmakelaar in Purmerend in de hand te nemen, om u te assisteren in uw zoektocht. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Purmerend goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten en woningen in Purmerend geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een huis in de meeste gevallen een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de staat, woonoppervlakte, aantal kamers en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt daarmee gericht en snel bij de voor u passende woning kijken en mogelijk snel een bod neerleggen.

Online overzicht van huizen te koop

Snel een online overzicht van koopwoningen hebben? Dan adviseren we u de volgende links:

Huis te huur aanbieden in Purmerend?

U heeft al een huis in Purmerend? Overweeg dan ook eens de mogelijkheid om uw woning te verhuren. Verhuurmakelaars in Purmerend bemerken dat er een groeiende vraag is aan huurhuizen. Een woning kan een extra inkomen opbrengen - wanneer u het vergelijkt met andere investeringsmogelijkheden. Uw woning geeft een bijzondere kans om een passief inkomen te verkrijgen. Kijk voor meer informatie de verhuurmakelaar in Purmerend. De verhuurmakelaar weet precies of uw woning verhuurbaar is. E weet wat een reeële huurprijs zou zijn. Zo kunt u zelf nagaan of het verhuren van uw woning een optie voor u is.

Spendeer een dag in Purmerend

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bekijken op een doordeweekse dag. Ook Purmerend heeft diverse buurten die erg van elkaar verschillen. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Purmerend. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen.


Plattegrond Purmerend

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Purmerend.


Grotere kaart van Purmerend weergeven

Purmerend - Huizen nieuws

Regels toekenning sociale huurwoningen veranderen per 1 juli 2015
Vanaf 1 juli 2015 worden sociale huurwoningen van corporaties in de stadsregio Amsterdam alleen nog toegewezen op basis van inschrijfduur bij WoningNet en wordt 15% van het aanbod verloot. De Regioraad van de Stadsregio Amsterdam heeft op 17  ...
bron: www.amstelveenweb.com
ECB houdt waarschijnlijk langer vast aan 0-rente
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Spoed oproep! Woning te koop? Opnames TV morgen!
   Regio Purmerend
bron: regiopurmerend.nl
Grondstoffen zijn oversold
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Wethouder slaat eerste paal Hoornsebuurt
PURMEREND - De eerste paal van de Hoornsebuurt gaat op woensdag 29 oktober om 11.15 uur de grond in. Wethouder Hans Krieger verricht ... Net als de vijf andere koopwoningen wordt dit object verkocht via Teunisse Makelaars. De inschrijving voor de  ...
bron: www.dichtbij.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →