Huizen te koop Rotterdam

Hoe krijgt u een helder overzicht van de huizen die te koop staan in Rotterdam? Op deze pagina van Huizen te Koop staat een overzicht met ideeen om woningen te vinden in gemeente Rotterdam. En een overzicht met diverse nuttige verwijzingen voor het vinden en kopen van een woning. We hopen dat u snel een huis vindt in Rotterdam.


huizen te koop Rotterdam
Huizen te koop Rotterdam

Enkele nieuwe huizen te koop in Rotterdam - december 2022

Huizen die recent te koop staan in Rotterdam:

 • Lodewijk Pincoffsweg 105, 3071 AS, Rotterdam
 • Socratesstraat 187, 3076 BV, Rotterdam
 • Van Der Helmstraat 303, 3067 HH, Rotterdam
 • Cor Kieboomplein 213, 3077 MK, Rotterdam
 • Philips Willemstraat 136, 3051 PS, Rotterdam
 • Vennecoolstraat 11, 3067 NZ, Rotterdam
 • Laan Van Ypenhof 87, 3062 ZN, Rotterdam
 • Bergweg 258 A, 3035 BS, Rotterdam
 • A. Noordewier-Reddingiuslaan 213, 3066 HD, Rotterdam
 • Putselaan 110 D, 3074 JE, Rotterdam
 • ... kijk voor meer huizen op een van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Een huis in Rotterdam?

Huizen kopen in Rotterdam begint vaak met een online zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. En het is ook altijd mogelijk een makelaar in Rotterdam in te schakelen. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Rotterdam goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen helemaal passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte, perceeloppervlak en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt dan gericht bij de voor u geschikte huizen kijken en mogelijk als eerste een bod doen.

Online overzicht van koophuizen

Snel een online overzicht van koophuizen in Rotterdam hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Makelaar Rotterdam

Een makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een woning.

Spendeer een dag in Rotterdam

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag. Rotterdam heeft een groot aantal buurten die erg van elkaar verschillen in beleving. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Rotterdam. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen en welke niet.


Plattegrond Rotterdam

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Rotterdam.


Grotere kaart van Rotterdam weergeven

Nieuws over huizen in Rotterdam

Starterslening voor nieuwe huizenkopers | Rotterdam.nl
   Gemeente Rotterdam    De Havenloods    Binnenlandsbestuur    OPEN Rotterdam    Dagblad010
bron: www.rotterdam.nl
Obs Drieborg houdt paasmarkt voor herinrichting schoolplein
De kinderen kunnen voor twee euro een spelletjeskaart kopen waarmee ze tien activiteiten kunnen doen, zoals grabbelen in de grabbelton, spekkies branden en sjoelen. Verder zijn er paasdecoraties, tassen, koekjes, zeepkettingen, iPad-hoesjes en  ...
bron: www.hetstreekblad.nl
Opkoopbescherming voor woningen | Rotterdam.nl
   Gemeente Rotterdam
bron: www.rotterdam.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →