Huizen te koop Schiedam

Hoe krijg ik een compleet inzicht van de huizen die te koop staan in Schiedam? Wij helpen u hier graag mee verder. Hieronder vindt u een lijst te vinden van ideeen om een huis te vinden in gemeente Schiedam. En een overzicht met nuttige links. Veel succes met uw zoektocht in Schiedam.


huizen te koop Schiedam
Huizen te koop Schiedam

Actuele woningen - december 2022

Koopwoningen die sinds kort beschikbaar zijn in Schiedam:

 • Kalixfors 41, 3124 RB, Schiedam
 • Professor Kamerlingh Onneslaan 109 B1, 3112 VD, Schiedam
 • Gerrit Verboonstraat 48, 3111 AA, Schiedam
 • Vlaardingerdijk 221, 3117 EM, Schiedam
 • Thorbeckesingel 21, 3118 RW, Schiedam
 • Valeriusstraat 1 F, 3122 AM, Schiedam
 • Potgieterstraat 23 A, 3117 RP, Schiedam
 • Rozenburgsestraat 34, 3114 BV, Schiedam
 • Boerhaavelaan 11-c, 3112 LA, Schiedam
 • Hoefsmidstraat 8, 3123 PM, Schiedam
 • ... kijk voor meer huizen op één van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Huis kopen in Schiedam?

Een woning kopen in Schiedam start vaak met een internet zoektocht naar potentiële koopwoningen. Het ligt voor de hand dat u een kijkje neemt op Funda. Maar dat is niet de enige website die woningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de woningwebsites van Jaap en WoningNet de moeite waard. En dan is het ook nog altijd mogelijk een aankoopmakelaar uit Schiedam in de hand te nemen, om u te assisteren via een zoekopdracht. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Schiedam goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen in Schiedam geheel geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een woning vaak van meer invloed is op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u geschikte woning kijken.

Online overzicht van koophuizen

Snel een overzicht van woningen hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Tip: Een dag in Schiedam

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag. Schiedam heeft een groot aantal buurten die anders zijn in beleving. Neem een dagje vrij of ga op stap in Schiedam. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke minder. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Schiedam om hier te shoppen.

Uw woning verhuren Schiedam?

Heeft u een huis in Schiedam, en u heeft het idee deze te verkopen, bedenk dan ook eens de mogelijkheid om uw huis te verhuren. Een huis in de verhuur kan een mooi rendement opbrengen - zeker wanneer u het vergelijkt met de huidige spaarrentes. Uw huis biedt een mooie kans om een passief inkomen te verkrijgen. Vraag voor aanvullende mogelijkheden de verhuurmakelaar Schiedam. De verhuurmakelaar weet of uw woning verhuurbaar is. E weet bovendien wat een reeële huurprijs is. Daarmee kunt u zelf bepalen of verhuur een kans voor u is.


Plattegrond Schiedam

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Schiedam.


Grotere kaart van Schiedam weergeven

Nieuws over woningen kopen in Schiedam

Verknocht: 'Mijn veilige plek-gevoel in Nieuwland'
Per toeval zag ze in maart de eengezinswoning met tuin te koop staan. Op loopafstand van het centrum én station Schiedam -Centrum. ,,Toen ik op internet keek, dacht ik eerst dat zo'n vijfkamerwoning te groot zou zijn.” Breed lachend: ,,Maar mijn man zei ...
bron: www.deweekkrant.nl
Horeca + woningen Schiedam Centrum
Te Koop in centrum Schiedam . Het pand, een gemeentelijk monument uit de 2e helft van de achtiende eeuw bestaat uit 106 m2 horecabedrijfsruimte op de begane grond en drie afzonderlijke bovenwoningen met eigen ingang. Het geheel werd 6 jaar  ...
bron: markt.missethoreca.nl
Honderd woningen op locatie Dirkzwager in Schiedam
Op de voormalige locatie van Koninklijke Distilleerderij Dirkzwager in Schiedam komen ongeveer honderd (middel)dure koopwoningen . Daartoe hebben Van de Tempel Vastgoed, Era Contour en de gemeente onlangs een intentieovereenkomst gesloten.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →