Huizen te koop Spijkenisse

Hoe krijg ik een helder overzicht van de huizen die te koop staan in Spijkenisse? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina staat een overzicht van ideeen om woningen te vinden in gemeente Spijkenisse. En een overzicht met nuttige verwijzingen. Succes met uw zoektocht in Spijkenisse.


huizen te koop Spijkenisse
Huizen te koop Spijkenisse

Recente huizen te koop in Spijkenisse - mei 2019

Koopwoningen die recent te koop staan in Spijkenisse:

 • Marga Klompéstraat 71, 3207 DD, Spijkenisse
 • Lelieplein 5 C, 3202 HE, Spijkenisse
 • Zeefvoorde 16, 3204 SM, Spijkenisse
 • Beverveen 476, 3205 AN, Spijkenisse
 • Karperveen 337, 3205 HC, Spijkenisse
 • Karel Doormanstraat 33, 3201 CE, Spijkenisse
 • Jacob Van Ruysdaelpad 10, 3202 TR, Spijkenisse
 • Duindoornpad 3, 3203 AG, Spijkenisse
 • Parelgras 106, 3206 RG, Spijkenisse
 • Marga Klompéstraat 20, 3207 DD, Spijkenisse
 • ... kijk voor meer woningen op een van de websites die genoemd worden op deze website.

Huizen in Spijkenisse?

Een huis kopen in Spijkenisse begint meestal met een online speurtocht naar potentiële koopwoningen. Naast Funda zijn o.a. de sites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. En het is ook altijd een optie een aankoopmakelaar in Spijkenisse in te schakelen. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten helemaal passen bij u. Bedenk dat de locatie en omgeving van een woning vaak van meer invloed is op de waarde van een huis dan de indeling, perceeloppervlak en de andere karakteristieken van de woning zelf. U kunt dan gericht bij de voor u passende woningen kijken.

Online overzicht koopwoningen in Spijkenisse

Snel een online overzicht van koophuizen in Spijkenisse hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Tip: Loop een dagje rond in Spijkenisse

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend of 's avonds. Ook Spijkenisse kent een groot aantal buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Spijkenisse. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Spijkenisse om hier te winkelen.

Woning verhuren in Spijkenisse?

Heeft u een huis in Spijkenisse bekijk dan eens de optie om uw woning te huur aan te bieden. Een woning in de verhuur kan een extra inkomen geven - als u het vergelijkt met andere investeringsmogelijkheden. Uw huis biedt een mooie kans om een extra inkomen te verkrijgen. Vraag voor meer informatie over verhuren de verhuurmakelaar Spijkenisse. De verhuurmakelaar weet of uw huis verhuurbaar is en weet bovendien wat een reeële huurprijs zou zijn.


Plattegrond Spijkenisse

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Spijkenisse.


Grotere kaart van Spijkenisse weergeven

Spijkenisse - Woning nieuws

Tijdelijk geen klokkenspel in de Vesting
... met koopwoning · 17-09 Gewonde door ongelukje met mes in Hellevoetsluis · 17-09 Theater de Stoep bijna klaar voor opening [video] · 17-09 Cultureel Festival in Hellevoetsluis · 17-09 Aandacht in en voor 't Dijckhuis Vierpolders · 17-09 Spijkenisse ...
bron: www.dichtbij.nl
Ergernis over woningplannen Spijkenisse
SPIJKENISSE - In de haven van Spijkenisse zouden 750 nieuwe woningen moeten komen. Dure panden aan het water, om zo een nieuw soort woning te creëren die er in Spijkenisse nog niet is. Dichtbij-lezer E. Veen stuurde een opiniestuk in over het  ...
bron: www.dichtbij.nl
Record voor schoonmakers stranden
ROCKANJE - De vrijwilligers die meedoen met de Boskalis Beach Cleanup Tour hebben nu al het record van vorig jaar verbroken: er is nu al meer dan 8000 kilo afval opgehaald van de stranden van Nederland. Vorig jaar was het 6590 kilo.
bron: www.dichtbij.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →