Huis te koop Alkmaar

Hoe krijg ik een helder inzicht van de huizen die te koop staan in Alkmaar? Wij helpen u hier graag mee verder. U bent op zoek naar een nieuwe woning, maar hebt nog niet kunnen vinden wat u zocht. Op deze pagina van Huizen te Koop vindt u een overzicht met tips om woningen te vinden in gemeente Alkmaar. En een overzicht met links. Veel succes met uw zoektocht in Alkmaar.


huizen te koop Alkmaar
Huizen te koop Alkmaar

Enkele nieuwe huizen in Alkmaar - juli 2024

Huizen die recent te koop staan :

 • AsturiĆ«straat 11, 1827 DB, Alkmaar
 • Luttik Oudorp 65, 1811 MV, Alkmaar
 • Polderhof - Bouwnr. 7 - Type C 0-ong, 1823 HA, Alkmaar
 • Muiderwaard 22, 1824 XX, Alkmaar
 • Oudiestaete 36, 1825 MN, Alkmaar
 • Herman Heijermansstraat 65, 1822 LA, Alkmaar
 • Polderhof - Bouwnr. 14 - Type A 0-ong, 1823 HA, Alkmaar
 • Saskerstraat 204, 1827 AE, Alkmaar
 • Polderhof - Bouwnr. 9 - Type A 0-ong, 1823 HA, Alkmaar
 • Amazonestraat 10, 1827 KA, Alkmaar
 • ... kijk voor meer huizen op één van de sites die genoemd staan op deze website.

Huis te koop in Alkmaar?

Huizen kopen in Alkmaar begint meestal met een internet speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat u een kijkje neemt op Funda. Maar dat is niet de enige site die woningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de woningwebsites van Jaap en WoningNet de moeite waard.

En dan is het ook nog altijd mogelijk een aankoopmakelaar in Alkmaar te vragen. Het groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Alkmaar goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten geheel geschikt zijn. Bedenk dat de omgeving van een woning vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de bouw, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere karakteristieken van de woning zelf. U kunt daarmee gericht en snel bij de voor u geschikte woningen kijken en mogelijk als eerste een bod doen.

Online overzicht koophuizen

Snel een overzicht van woningen te koop in Alkmaar hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Tip: Een dag in Alkmaar

Om een plaats goed te kennen, is het slim deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend of 's avonds. Ook Alkmaar heeft een groot aantal buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Alkmaar. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke niet. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Alkmaar om hier te shoppen.

Makelaar in Alkmaar

Een makelaar kent de plaats. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een huis. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Alkmaar. Deze makelaars leveren vaak makelaarsdiensten in Alkmaar en Oudorp.


Plattegrond Alkmaar

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Alkmaar.


Grotere kaart van Alkmaar weergeven

Alkmaar - Huizen nieuws

Van appartement tot villa; gevarieerd Open Huis NVM makelaars
   Baarnsche courant
bron: baarnschecourant.nl
Het Polder Hofje: een klein dorp voor 'senioren' - Platform31
   Platform31 - kennis van stad en regio
bron: www.platform31.nl
Lekker weekend in Heerhugowaard
   Noordhollands Dagblad
bron: m.noordhollandsdagblad.nl
Nu verbod in Alkmaar op handel in alle sociale koopwoningen
   Noordhollands Dagblad
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →