Huis te koop Alphen aan den Rijn

Hoe krijg ik een compleet inzicht van welke huizen te koop staan in Alphen aan den Rijn? Wij helpen u hier graag mee. Op deze pagina staat een lijst opgenomen met suggesties om een huis te vinden in gemeente Alphen aan den Rijn. Veel succes met uw zoektocht in Alphen aan den Rijn.


huizen te koop Alphen aan den Rijn
Huizen te koop Alphen aan den Rijn

Nieuwe woningen te koop - juli 2024

Huizen die recent beschikbaar zijn in Alphen aan den Rijn:

 • Oranjestraat 18, 2405 BG, Alphen aan den Rijn
 • Briljantstraat 348, 2403 AN, Alphen aan den Rijn
 • Bloemhofstraat 38, 2406 BS, Alphen aan den Rijn
 • Kievitstraat 32, 2406 EW, Alphen aan den Rijn
 • Tritonstraat 1, 2402 WB, Alphen aan den Rijn
 • Hofzichtstraat 42, 2406 XV, Alphen aan den Rijn
 • Mauritsstraat 32, 2405 GV, Alphen aan den Rijn
 • Schelfhorst 71, 2402 LB, Alphen aan den Rijn
 • Kortsteekterbuurt 2, 2407 AE, Alphen aan den Rijn
 • Valeriusplein 26, 2402 TL, Alphen aan den Rijn
 • ... kijk voor meer koopwoningen op één van de sites die genoemd worden op deze website.

Huis in Alphen aan den Rijn?

Een woning kopen in Alphen aan den Rijn start vaak met een internet speurtocht naar kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. En dan is het ook altijd een optie een makelaar in Alphen aan den Rijn in de hand te nemen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Alphen aan den Rijn goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten in Alphen aan den Rijn helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de omgeving van een huis in de meeste gevallen van meer invloed is op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte, perceeloppervlak en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u geschikte huizen kijken.

Online overzicht van woningen te koop

Snel een online overzicht van koopwoningen in Alphen aan den Rijn hebben? Dan klikt u op de volgende websites:

Een woning verhuren Alphen aan den Rijn?

U heeft ook een huis in Alphen aan den Rijn? Overweeg dan ook eens de optie om uw woning te huur aan te bieden. Makelaars in verhuur in Alphen aan den Rijn geven aan dat er een toenemende vraag is aan huurwoningen. Een huis in de verhuur kan een mooi rendement opleveren - wanneer u het vergelijkt met de huidige spaarrentes. Uw huis biedt een mooie kans om een extra inkomen te krijgen. Vraag voor aanvullende informatie over verhuren de verhuurmakelaar Alphen aan den Rijn.

Makelaar in Alphen aan den Rijn

Een makelaar kent de plaats. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij koop van een huis. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Alphen aan den Rijn.


Plattegrond Alphen aan den Rijn

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Alphen aan den Rijn.


Grotere kaart van Alphen aan den Rijn weergeven

Alphen aan den Rijn - Huizen nieuws

1,4 miljoen euro verlies op woningen Waterzicht
Het is geen gering verlies dat de gemeente moet incasseren. De achttien woningen die nu nog te koop staan, zijn de helft van het project Waterzicht. Zij worden aan één belegger verkocht voor 1.383.005 euro minder dan de boekwaarde. “We zijn dat bedrag  ...
bron: www.alphensnieuwsblad.nl
Alphen wil af van veel gebouwen
Alphens.nl
bron: www.leidschdagblad.nl
Nieuwe busstroken en aanpassing watersysteem
De uitbreiding met busstroken gebeurt aan beide zijden van de weg tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden. Om de waterhuishouding in het gebied te verbeteren, verbreed het hoogheemraadschap enkele watergangen en vervangt het duikers.
bron: www.cobouw.nl
Novo Nordisk verlengt huur 4.011 m2 kantoor Alphen
Novo Nordisk heeft een vijfjarig huurcontract afgesloten voor 4.011 m2 kantoorruimte met 78 parkeerplaatsen aan Flemingweg 18 in Alphen aan den Rijn . Dat meldt eigenaar Internos Global Investors namens het fonds Dutch Active Fund PropCo. Het betreft  ...
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Meeste vogelrovers Avifauna op vrije voeten
In woningen in Drunen en in een schuur in Den Bosch, vonden agenten de veelal zeldzame tropische vogels. Dit gebeurde nadat de buurt al wekenlang opvallende vogelgeluiden had gehoord en ook in de omgeving enkele tropische vogels rondvlogen.
bron: www.ad.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
afbeelding: Wikimedia