Huizen te koop Breda

Hoe krijg ik een goed overzicht van de huizen die te koop staan in Breda? Wij helpen u hier graag mee. U bent waarschijnlijk al enige tijd op zoek naar een nieuw huis, maar u heeft nog niet gevonden naar wat u zocht. Hieronder staat een lijst te vinden van suggesties om een huis te kopen in gemeente Breda of omgeving. Veel succes met uw zoektocht in Breda.


huizen te koop Breda
Huizen te koop Breda

Actuele koopwoningen in Breda - juli 2024

Woningen die recent beschikbaar zijn :

 • Heksenwiellaan 106, 4823 HB, Breda
 • Graaf Engelbertlaan 21 A, 4837 AB, Breda
 • Lariksstraat 34, 4814 HT, Breda
 • Zandberglaan 76, 4818 GL, Breda
 • Bavelselaan 21 A, 4835 GP, Breda
 • Buitenerf 125, 4824 HC, Breda
 • Verbeetenstraat 24 C 5 +pp, 4812 XL, Breda
 • Middellaan 460 B10, 4811 ZT, Breda
 • Lelystraat 2 -F78, 4827 KB, Breda
 • Dambordje 10, 4814 SM, Breda
 • ... kijk voor meer huizen op een van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Een huis kopen Breda?

Huizen kopen in Breda begint dikwijls met een internet zoektocht naar potentiële koopwoningen. Het ligt voor de hand dat u een kijkje neemt op Funda. Maar dat is niet de enige site die koopwoningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard.

En het is ook nog altijd mogelijk een aankoopmakelaar in Breda te vragen. Het groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Breda goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de indeling, perceeloppervlak en de andere karakteristieken van de woning zelf. U kunt dan gericht en snel bij de voor u geschikte huizen kijken en mogelijk als eerste een bod neerleggen.

Online overzicht van huizen te koop in Breda

Snel een overzicht van koopwoningen hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Makelaars in Breda

Een lokale makelaar kent de plaats. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een woning. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Breda. Deze makelaars leveren meestal diensten in Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.

Spendeer een dag in Breda

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bezoeken op een normale dag. Breda heeft diverse buurten die anders zijn in beleving. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Breda. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen en welke niet.


Plattegrond Breda

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Breda.


Grotere kaart van Breda weergeven

Breda - Woning nieuws

Koopwoning van de week: Hekoord 32 Breda
   Breda nieuws Deze moderne en instapklare tussenwoning is gelegen op een kindvriendelijke locatie in de wijk 'Kievitsloop' (Haagse Beemden). De woning is ingedeeld met ...
bron: breda.nieuws.nl
Snel zijn! 7 x deze woningen in Breda staan net te koop
   indebuurt Op zoek naar een koopwoning? Dan heb je vast al gemerkt dat dat best lastig is. Wij helpen je graag een handje en zetten woningen in Breda op een rij.
bron: indebuurt.nl
Eerste kijkers en kopers voor 123 Sprong
Twee belangstellenden voor een van de veertien koopwoningen bij 123 Sprong proberen zich 'hun' huis voor te stellen. Dat vraag wat verbeeldingskracht. Nu ligt ... In totaal komen er 62 woningen , waarvan dus 14 koop . Ze worden gebouwd in twee blokken,  ...
bron: www.bredavandaag.nl
Plan: Koopwoningen met 'korting' voor starters | Breda
   BN DeStem BREDA - Een woning kopen met hulp van de gemeente kan een oplossing zijn voor mensen met inkomens tot 35.000 euro. Een plan om dat mogelijk te maken ...
bron: www.bndestem.nl
7 x deze woningen staan nu te koop in Breda
   indebuurt Alle huizen in Breda gaan als hete broodjes over de toonbank. Wij verzamelden zeven huizen voor je die sinds dit weekend te koop staan in Breda.
bron: indebuurt.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →