Huis te koop Hoorn

Hoe krijgt u een goed inzicht van de huizen die te koop staan in Hoorn? U bent op zoek naar een nieuw huis, maar u heeft nog niet gevonden naar wat u zocht. Hieronder is een overzicht van suggesties om huizen te vinden in gemeente Hoorn. We hopen dat u spoedig een woning vindt in Hoorn.


huizen te koop Hoorn
Huizen te koop Hoorn

Recente woningen te koop - juli 2024

Huizen die recent te koop zijn gekomen in Hoorn:

 • Korenmolen 14, 1622 JA, Hoorn Nh
 • Glenn Millerhof 5, 1628 TS, Hoorn Nh
 • Brik 45, 1625 GH, Hoorn Nh
 • Italiaanse Zeedijk 79, 1621 AG, Hoorn Nh
 • Veranda 15, 1628 JV, Hoorn Nh
 • Nachtegaal 1, 1628 DA, Hoorn Nh
 • 't Grachtje Over 136, 1625 PN, Hoorn Nh
 • Bertus Aafjeshof 55, 1628 VJ, Hoorn Nh
 • Koepoortsweg 95, 1624 AC, Hoorn Nh
 • John Raedeckerhof 166, 1628 ZD, Hoorn Nh
 • ... kijk voor meer koopwoningen op een van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Huizen kopen Hoorn?

Een huis kopen in Hoorn begint vaak met een online speurtocht naar kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de woningsites van Jaap en WoningNet de moeite waard.

En dan is het ook altijd mogelijk een makelaar uit Hoorn in de hand te nemen, om u van dienst te zijn in uw zoektocht. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Hoorn goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten in Hoorn geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis vaak van meer invloed is op de waarde van een huis dan de indeling, woonoppervlakte en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u geschikte woning kijken en mogelijk snel een bod doen.

Online overzicht van koopwoningen in Hoorn

Snel een overzicht van woningen te koop in Hoorn hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Huis te huur aanbieden Hoorn?

U heeft een huis in Hoorn? Overweeg dan eens de kans om uw woning te huur aan te bieden. Een woning kan een mooi rendement opleveren - zeker als u het afzet tegen de huidige spaarrentes. Uw woning biedt een mooie kans om een passief inkomen te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over verhuren van uw huis de verhuurmakelaar Hoorn.

Makelaar in Hoorn

Een makelaar kent de plaats. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een huis. Hieronder een overzicht van makelaars in Hoorn.


Plattegrond Hoorn

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Hoorn.


Grotere kaart van Hoorn weergeven

Nieuws over woningen in Hoorn

Zeven starters-woningen Nieuwerbrug
...
bron: www.deweekkrant.nl
Woning onverkoopbaar door baggerdepot Hoorn
BERKHOUT - Het plan van de gemeente Hoorn voor het aanleggen van een baggerdepot in Berkhout zorgt voor flinke problemen bij Carla Goedmaat. Haar huis aan het Oosteinde staat al jaren te koop en wordt nu volgens haar helemaal onverkoopbaar.
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
'Groene huizen' zijn onbetaalbaar voor de 'gewone' man
   Medemblik Actueel
bron: www.medemblikactueel.nl
Sonja Bakker koopt nieuwe woning
Onlangs zette Sonja haar villa buiten het centrum in dezelfde stad te koop voor een prijs van 1,75 miljoen euro. Ze kocht het optrekje in 2009 en betaalde daar toen 1,66 miljoen euro voor. Dit huis heeft een verwarmd buitenzwembad, een jacuzzi in de ...
bron: www.telegraaf.nl
Ben Saunders zet huis in Hoorn te koop
Ben zou het huis betrekken met zijn ex, maar deze relatie strandde en hij besloot er alleen te gaan wonen. In het huis is een kamer ingericht voor dochter Stacey. Te zien is dat in de werkkamer hét shirt is ingelijst waarin de The Voice of Holland ...
bron: www.telegraaf.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →