Huizen te koop Maastricht

Hoe krijg ik een helder inzicht van welke huizen te koop staan in Maastricht? U bent al enige tijd op zoek naar een nieuw huis, maar u heeft nog niet kunnen vinden naar wat u zocht. Op deze pagina is een overzicht met tips om een huis te vinden in gemeente Maastricht. En een overzicht met nuttige verwijzingen. We hopen dat u snel een huis vindt in Maastricht.


huizen te koop Maastricht
Huizen te koop Maastricht

Enkele nieuwe huizen te koop in Maastricht - juli 2024

Woningen die sinds kort beschikbaar zijn :

 • Voye Del Rèdje 22 4608 Warsage, 6219, Maastricht
 • Koninksemstraat 28, 6215 KA, Maastricht
 • Moesdaal 106 A, 6228 HW, Maastricht
 • Adelbert Van Scharnlaan E 15 E, 6226 EH, Maastricht
 • Reyckenborg 61, 6228 CT, Maastricht
 • Krulbolruwe 30, 6218 RE, Maastricht
 • Carl Smulderssingel 20, 6217 GD, Maastricht
 • Mockstraat 19 A, 6226 CA, Maastricht
 • Adelbert Van Scharnlaan H 30, 6226 EN, Maastricht
 • Boschcour 2 -d, 6221 JR, Maastricht
 • ... kijk voor meer huizen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.

Huis kopen Maastricht?

Huizen kopen in Maastricht begint meestal met een online zoektocht naar kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de woningwebsites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. Zie ook de links op deze pagina.

En het is ook nog mogelijk een makelaar uit Maastricht te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten in Maastricht helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een woning in de meeste gevallen een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de bouw en de andere eigenschappen van het huis zelf. U kunt dan gericht bij de voor u juiste woningen kijken.

Online overzicht woningen te koop in Maastricht

Snel een online overzicht van koophuizen hebben? Dan klikt u door op de volgende websites:

Tip: Een dag in Maastricht

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bekijken op een normale dag. Maastricht kent diverse buurten die erg van elkaar verschillen. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Maastricht. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Maastricht om hier te winkelen.

Huis verhuren Maastricht

Heeft u zelf een huis in Maastricht, en u overweegt deze te verkopen, bedenk dan ook eens de mogelijkheid om uw woning te verhuren. Verhuurmakelaars in Maastricht ervaren dat er een groeiende vraag is naar huurhuizen, terwijl het aanbod - zeker in bepaalde segmenten - veelal te klein is. Een huis in de verhuur kan een extra inkomen opleveren - zeker wanneer u het vergelijkt met andere investeringsmogelijkheden. Uw huis biedt een bijzondere kans om een passief inkomen te krijgen. Kijk voor meer mogelijkheden over verhuren van uw woning de verhuurmakelaar Maastricht. De verhuurmakelaar weet exact of uw huis verhuurbaar is. E wat een reeële huurprijs zou zijn.


Plattegrond Maastricht

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Maastricht.


Grotere kaart van Maastricht weergeven

Nieuws over woningen in Maastricht

Het is wachten op de inflatie-omslag
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Blok overtuigd dat bodem woningmarkt echt wel bereikt is
Video Minister Blok noemt het "goed om te zien" dat de prijzen van koopwoningen al 4 maanden op rij stijgen. "Ik ben ... Viering 200 jaar Koninkrijk met buitenlandse gasten Video In Maastricht is vandaag een viering ter ere van 200 jaar Koninkrijk ...
bron: nos.nl
De grote uitdagingen van de ESG-markt
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Opkomende markten vragen om actieve aanpak
   IEXProfs
bron: www.iexprofs.nl
Examendebacle: eerste diploma-uitreiking VMBO Maastricht
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.1limburg.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →