Huizen te koop Nijmegen

Hoe krijg ik een goed inzicht van welke huizen te koop staan in Nijmegen? Op deze pagina van Huizen te Koop is een lijst te vinden van ideeen om huizen te vinden die te koop staan in gemeente Nijmegen of omgeving. We hopen dat u snel een huis vindt in Nijmegen.


huizen te koop Nijmegen
Huizen te koop Nijmegen

Actuele huizen in Nijmegen - juni 2024

Huizen die sinds kort beschikbaar zijn :

 • Sleedoornstraat 17 19, 6523 GE, Nijmegen
 • Vossenlaan 53, 6531 SE, Nijmegen
 • Zonnebloemstraat 28, 6542 NG, Nijmegen
 • Oude Nonnendaalseweg 321, 6542 WS, Nijmegen
 • Jasmijnstraat 34, 6543 TW, Nijmegen
 • Kanunnik Faberstraat 2 A, 6525 TR, Nijmegen
 • Terralaan 35, 6515 JN, Nijmegen
 • Plutostraat 38, 6543 WR, Nijmegen
 • Malvert 6955, 6538 EW, Nijmegen
 • Kaapland - Type A - Hoek, Nijmegen
 • ... kijk voor meer huizen op een van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Huizen kopen in Nijmegen?

Een huis kopen in Nijmegen begint meestal met een internet zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat u uw zoektocht begint bij Funda. Maar dat is niet de enige site die koopwoningen toont. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard. Zie ook de links op deze website. En het is ook nog mogelijk een aankoopmakelaar in Nijmegen te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen in Nijmegen geheel geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de indeling, woonoppervlakte, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u passende woning kijken.

Online overzicht van huizen te koop in Nijmegen

Snel een overzicht van woningen te koop hebben? Dan adviseren we u de volgende links:

Tip: Een dag in Nijmegen

Om een plaats goed te kennen, is het slim deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend. Nijmegen heeft een groot aantal buurten die erg van elkaar verschillen in beleving. Neem een dagje vrij of ga rond kijken in Nijmegen. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen.

Makelaar in Nijmegen

Een lokale makelaar kent de plaats. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een huis. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Nijmegen.


Plattegrond Nijmegen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Nijmegen.


Grotere kaart van Nijmegen weergeven

Nijmegen - Huizen nieuws

Klem op de woningmarkt, zo voelt dat: 'Ik kan geen kant op'
   De Gelderlander
bron: www.gelderlander.nl
Gecondoleerd met het vinden van een koophuis
   Geenstijl.nl
bron: www.geenstijl.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →