Huis te koop Oss

Hoe krijgt u een helder inzicht van welke huizen te koop staan in Oss? Hieronder staat een lijst te vinden van tips om een huis te kopen in gemeente Oss of omgeving. Succes met uw zoektocht in Oss.


huizen te koop Oss
Huizen te koop Oss

Actuele woningen - juli 2024

Koopwoningen die sinds kort te koop zijn in Oss:

 • Biezenkamp 24, 5345 GK, Oss
 • Berghemseweg 225 F, 5348 CG, Oss
 • Burgemeester Ploegmakerslaan 144, 5345 VN, Oss
 • Burgemeester Ploegmakerslaan 131, 5345 VK, Oss
 • Lichtmot 10, 5345 EK, Oss
 • Oijenseweg 185, 5346 KA, Oss
 • Lindenstraat 5, 5342 XN, Oss
 • Burgemeester Ploegmakerslaan 126, 5345 VN, Oss
 • Kappeijnestraat 25, 5344 KX, Oss
 • Hooghuisstraat 12 C, 5341 CE, Oss
 • ... kijk voor meer woningen op een van de websites die genoemd worden op deze website.

Een huis Oss?

Een woning kopen in Oss start vaak met een online speurtocht naar kandidaatwoningen. Het ligt voor de hand dat u uw zoektocht begint bij Funda. Maar dat is niet de enige site die woningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de sites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. En het is ook altijd mogelijk een aankoopmakelaar uit Oss in te huren, om u te helpen in uw zoektocht. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Oss goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een woning vaak van meer invloed is op de waarde van een huis dan de staat, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u geschikte woningen kijken.

Online overzicht woningen te koop

Snel een online overzicht van koopwoningen hebben? Dan adviseren we u de volgende links:

Een dag in Oss

Om een plaats goed te kennen, is het slim deze eens te bekijken op een normale dag of juist in het weekend. Oss heeft diverse buurten die erg van elkaar verschillen. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Oss. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke minder.

Een huis verhuren Oss

U heeft een huis in Oss? Bedenk dan eens de mogelijkheid om uw huis te verhuren. Verhuurmakelaars in Oss ervaren dat er een groeiende vraag is aan huurwoningen, terwijl het aanbod - zeker in bepaalde segmenten - veelal te klein is. Een woning in de verhuur kan een mooi rendement geven - als u het vergelijkt met sparen op de bank. Uw huis biedt een mooie kans om een extra inkomen te verwerven. Vraag voor meer informatie over verhuren de verhuurmakelaar Oss.


Plattegrond Oss

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Oss.


Grotere kaart van Oss weergeven

Oss - Woning nieuws

Oss Aardgasvrij, wat betekent dat voor u?
   Gemeente Oss
bron: news.google.com
Verhuur van zeven huizen stap in opknappen centrum Oijen
Het centrum van Oijen ondergaat een metamorfose, bestaande uit een nieuw gemeenschapshuis, een nieuwe school, een gymzaal, zeven koophuizen, een twee-onder- een-kapper en zeven huurhuizen. De komende jaren komen er nog 26 koopwoningen   ...
bron: www.bd.nl
112-nieuws: auto rijdt terras op na botsing • matras in brand
   Omroep Brabant
bron: news.google.com
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →