Huizen te koop Rotterdam

Hoe krijgt u een helder overzicht van de huizen die te koop staan in Rotterdam? Op deze pagina van Huizen te Koop staat een overzicht met ideeen om woningen te vinden in gemeente Rotterdam. En een overzicht met diverse nuttige verwijzingen voor het vinden en kopen van een woning. We hopen dat u snel een huis vindt in Rotterdam.


huizen te koop Rotterdam
Huizen te koop Rotterdam

Enkele nieuwe huizen te koop in Rotterdam - juli 2024

Huizen die recent te koop staan in Rotterdam:

 • A. Noordewier-Reddingiuslaan 213, 3066 HD, Rotterdam
 • Laan Van Ypenhof 87, 3062 ZN, Rotterdam
 • Socratesstraat 187, 3076 BV, Rotterdam
 • Kerstroosstraat 4 A, 3053 EB, Rotterdam
 • Sint-Jobskade 520, 3024 EN, Rotterdam
 • Hanrathstraat 53, 3067 TC, Rotterdam
 • Kobelaan 186, 3067 MD, Rotterdam
 • Cor Kieboomplein 213, 3077 MK, Rotterdam
 • Willem de Rijkestraat 49, 3051 EV, Rotterdam
 • Laan Op Zuid 370, 3071 AA, Rotterdam
 • ... kijk voor meer huizen op een van de sites die genoemd worden op deze pagina.

Een huis in Rotterdam?

Huizen kopen in Rotterdam begint vaak met een online zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. En het is ook altijd mogelijk een makelaar in Rotterdam in te schakelen. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Rotterdam goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen helemaal passen bij uw wensen. Bedenk dat de omgeving van een huis vaak een grotere impact heeft op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte, perceeloppervlak en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt dan gericht bij de voor u geschikte huizen kijken en mogelijk als eerste een bod doen.

Online overzicht van koophuizen

Snel een online overzicht van koophuizen in Rotterdam hebben? Dan klikt u op de volgende links:

Uw huis verhuren Rotterdam

Heeft u zelf een huis in Rotterdam, en u heeft het idee deze te verkopen, bekijk dan eens de mogelijkheid om uw woning te huur aan te bieden. Een huis in de verhuur kan een extra inkomen opbrengen - zeker als u het vergelijkt met sparen op de bank. Uw huis biedt een mooie kans om een passief inkomen te bemachtigen. Kijk voor aanvullende mogelijkheden de verhuurmakelaar Rotterdam.

Tip: Een dag in Rotterdam

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bekijken op een normale dag. Ook Rotterdam kent diverse buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens rond kijken in Rotterdam. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen en welke minder.


Plattegrond Rotterdam

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Rotterdam.


Grotere kaart van Rotterdam weergeven

Nieuws over huizen in Rotterdam

Opkoopbescherming voor woningen | Rotterdam.nl
   Gemeente Rotterdam
bron: www.rotterdam.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →