Huizen te koop Schiedam

Hoe krijg ik een compleet inzicht van de huizen die te koop staan in Schiedam? Wij helpen u hier graag mee verder. Hieronder vindt u een lijst te vinden van ideeen om een huis te vinden in gemeente Schiedam. En een overzicht met nuttige links. Veel succes met uw zoektocht in Schiedam.


huizen te koop Schiedam
Huizen te koop Schiedam

Actuele woningen - juni 2024

Koopwoningen die sinds kort beschikbaar zijn in Schiedam:

 • Mieriksveld 1, 3124 CK, Schiedam
 • Gerrit Verboonstraat 48, 3111 AA, Schiedam
 • Hoogstraat 59, 3111 HC, Schiedam
 • Hoefsmidstraat 8, 3123 PM, Schiedam
 • Rotterdamsedijk 231-A, 3112 AJ, Schiedam
 • Gustav Vasaborg 7, 3124 TH, Schiedam
 • Stadhouderskade 61, 3116 HB, Schiedam
 • Rotterdamsedijk 155, 3112 AD, Schiedam
 • Anijsveld 4, 3124 VA, Schiedam
 • Boerhaavelaan 43 A, 3112 LB, Schiedam
 • ... kijk voor meer huizen op één van de websites die genoemd staan op deze pagina.

Huis kopen in Schiedam?

Een woning kopen in Schiedam start vaak met een internet zoektocht naar potentiële koopwoningen. Het ligt voor de hand dat u een kijkje neemt op Funda. Maar dat is niet de enige website die woningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de woningwebsites van Jaap en WoningNet de moeite waard. En dan is het ook nog altijd mogelijk een aankoopmakelaar uit Schiedam in de hand te nemen, om u te assisteren via een zoekopdracht. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Schiedam goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen in Schiedam geheel geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een woning vaak van meer invloed is op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte en de andere eigenschappen van de woning zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u geschikte woning kijken.

Online overzicht van koophuizen

Snel een overzicht van woningen hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Tip: Een dag in Schiedam

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag. Schiedam heeft een groot aantal buurten die anders zijn in beleving. Neem een dagje vrij of ga op stap in Schiedam. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen en welke minder. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Schiedam om hier te shoppen.

Makelaar in Schiedam

Een makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verkoop als koop van een woning.


Plattegrond Schiedam

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Schiedam.


Grotere kaart van Schiedam weergeven

Nieuws over woningen kopen in Schiedam

Honderd woningen op locatie Dirkzwager in Schiedam
Op de voormalige locatie van Koninklijke Distilleerderij Dirkzwager in Schiedam komen ongeveer honderd (middel)dure koopwoningen . Daartoe hebben Van de Tempel Vastgoed, Era Contour en de gemeente onlangs een intentieovereenkomst gesloten.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Verknocht: 'Mijn veilige plek-gevoel in Nieuwland'
Per toeval zag ze in maart de eengezinswoning met tuin te koop staan. Op loopafstand van het centrum én station Schiedam -Centrum. ,,Toen ik op internet keek, dacht ik eerst dat zo'n vijfkamerwoning te groot zou zijn.” Breed lachend: ,,Maar mijn man zei ...
bron: www.deweekkrant.nl
Horeca + woningen Schiedam Centrum
Te Koop in centrum Schiedam . Het pand, een gemeentelijk monument uit de 2e helft van de achtiende eeuw bestaat uit 106 m2 horecabedrijfsruimte op de begane grond en drie afzonderlijke bovenwoningen met eigen ingang. Het geheel werd 6 jaar  ...
bron: markt.missethoreca.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →