Huis te koop Sittard-Geleen

Hoe krijgt u een helder overzicht van de huizen die te koop staan in Sittard-Geleen? Wij helpen u hier graag mee verder. U bent op zoek naar een nieuw huis, maar hebt nog niet kunnen vinden wat u zocht. Op deze pagina van Huizen te Koop staat een lijst te vinden met tips om huizen te vinden die te koop staan in gemeente Sittard-Geleen of omgeving. Succes met uw zoektocht in Sittard-Geleen.


huizen te koop Sittard-Geleen
Huizen te koop Sittard-Geleen

Recente huizen te koop - mei 2024

Woningen die sinds kort beschikbaar zijn in Sittard-Geleen:

 • Schutteheiweg 11, 6343 AG, Klimmen
 • Midden Peelweg 5 T 42, 5975 MZ, Sevenum
 • Burgemeester Ronckersplein 11, 6269 AL, Margraten
 • Goudvinkweg 5, 5915 BN, Venlo
 • Beuteweg 9b, 6373 LK, Landgraaf
 • Platsmolenerf 5, 6361 DR, Nuth
 • Geleenbeeklaan 11, 6166 GP, Geleen
 • Akeleihof 45, 6043 WT, Roermond
 • Toupsbergstraat 67, 6463 EA, Kerkrade
 • Van Gronsveldstraat 5, 6463 CA, Kerkrade
 • ... kijk voor meer woningen op een van de sites die genoemd staan op deze pagina.

Huizen te koop in Sittard-Geleen?

Huizen kopen in Sittard-Geleen start meestal met een online zoektocht naar potentiële kandidaatwoningen. Naast Funda zijn o.a. de websites van Jaap en WoningNet de moeite waard.

En dan is het ook nog altijd mogelijk een makelaar in Sittard-Geleen in te schakelen. Het groot voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de omgeving van een huis in de meeste gevallen van meer invloed is op de waarde van een woning dan de staat, woonoppervlakte en de andere eigenschappen van het huis zelf. U kunt daarmee gericht en snel bij de voor u geschikte woningen kijken en mogelijk snel een bod doen.

Online overzicht van woningen te koop in Sittard-Geleen

Snel een overzicht van huizen te koop hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Loop een dagje rond in Sittard-Geleen

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bekijken op een normale dag of juist in het weekend of 's avonds. Ook Sittard-Geleen kent een groot aantal buurten die anders zijn in beleving. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Sittard-Geleen. Dan weet u snel welke buurten goed bij u passen.

Makelaar Sittard-Geleen

Een lokale makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw aanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij koop van een woning. Deze makelaars leveren vaak diensten in Born, Geleen, Guttecoven, Munstergeleen en Sittard.


Plattegrond Sittard-Geleen

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Sittard-Geleen.


Grotere kaart van Sittard-Geleen weergeven

Sittard-Geleen - Huizen nieuws

Inbreker met buit betrapt in Puth
... trekt 40.000 bezoekers; 13:00 [UPDATE] Cosmic Dead in Landgraafse Oefenbunker; 12:25 Reconstructie riool Landgraaf start in september; 11:45 Aantal aanmeldingen voor RWTH-Aachen daalt; 12:22 Inventaris van Huize Damiaan Simpelveld te koop   ...
bron: www.limburger.nl
Minder woningen Puerto Verde
In plaats van de in 2006 vergunde 121 woningen is het stadsbestuur van Sittard-Geleen nu akkoord gegaan met een plan voor de bouw van 54 woningen op de zogenaamde Don Bosco-locatie in Geleen (project Puerto Verde). Geleen Van onze verslaggever. Van die ...
bron: www.limburger.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →