Huizen te koop Zaanstad

Hoe krijgt u een goed overzicht van de huizen die te koop staan in Zaanstad? U bent waarschijnlijk al een poosje op zoek naar een nieuw huis, maar u heeft nog niet kunnen vinden wat u zocht. Hier is een overzicht met tips om huizen te vinden in gemeente Zaanstad of omgeving. We hopen dat u spoedig een geschikte woning vindt in Zaanstad.


huizen te koop Zaanstad
Huizen te koop Zaanstad

Nieuwe koopwoningen in Zaanstad - juni 2024

Woningen die recent te koop zijn gekomen :

 • Van Mourik Broekmanstraat 10 3, 1065 EW, Amsterdam
 • Berthold Brechtstraat 757, 1102 RT, Amsterdam
 • Slimdijk - Bouwgrond, 1631 DB, Oudendijk
 • Laan Van Meerwijk 23, 1423 AG, Uithoorn
 • Hooiven Garage 16, 1504 AP, Zaandam
 • Gerberastraat 131, 1431 RA, Aalsmeer
 • Pieter Cornelisz. Hooftstraat 2281, 1071 CH, Amsterdam
 • Hooge Weere 9 B, 1689 CG, Zwaag
 • Vrijburglaan 52, 1911 SG, Uitgeest
 • Hemsterhuisstraat 70+PBO, 1065 KC, Amsterdam
 • ... kijk voor meer koopwoningen op een van de websites die genoemd worden op deze website.

Een huis kopen Zaanstad?

Huizen kopen in Zaanstad begint dikwijls met een internet inventarisatie van potentiële koopwoningen. Naast Funda zijn o.a. de sites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. Zie ook de links op deze pagina.

En dan is het ook nog altijd een optie een aankoopmakelaar in Zaanstad te vragen, om u van dienst te zijn in uw zoektocht. Het voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze de lokale situatie in Zaanstad goed kent. Hij of zij kan goed inschatten welke buurten en woningen helemaal geschikt zijn. Bedenk dat de locatie en omgeving van een huis in de meeste gevallen van meer invloed is op de waarde van een huis dan de indeling, perceeloppervlak, aantal kamers en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt zodoende gericht bij de voor u passende woning kijken.

Online overzicht koophuizen

Snel een online overzicht van woningen te koop in Zaanstad hebben? Dan adviseren we u de volgende websites:

Makelaar in Zaanstad

Een makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw woningaanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij koop van een huis. Deze makelaars leveren meestal makelaarsdiensten in Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Tip: Loop een dagje rond in Zaanstad

Om een plaats goed te kennen, is het verstandig deze eens te bezoeken op een doordeweekse dag of juist in het weekend. Zaanstad kent diverse buurten die anders zijn. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Zaanstad. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen.


Plattegrond Zaanstad

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Zaanstad.


Grotere kaart van Zaanstad weergeven

Zaanstad - Woning nieuws

Huis te koop, wees er haast ouderwets snel bij
In de Zaanstreek lopen de huizenprijzen al aardig in die richting met een plus van 1,4 procent voor een gemiddelde rijtjeswoning ten opzichte van periode drie in 2013. Er werden in het derde kwart tot op heden 305 woningen verkocht, bijna een kwart ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Amsterdam mooier dan Parijs
Dus Parijs is duurder, heeft meer en betere winkels en restaurants, cultuur is meer te doen, te zien. Voor mij is van belang dat er in Parijs vrouwen nog over straat kunnen lopen zonder door de woestijnzonen besprongen te worden. Meer ruimte om te ...
bron: www.powned.tv
Op pad voor Zaanse Open Huizen Dag
In totaal werden ruim 330 woningen verkocht. De gemiddelde verkoopprijs van een tussenwoning bedroeg in het tweede kwartaal van dit jaar 181.000 euro, 4,7 procent meer dan vorig jaar. In totaal staan in de Zaanstreek zo'n 1300 woningen te koop .
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →