Huizen te koop Zwolle

Hoe krijg ik een helder overzicht van welke huizen te koop staan in Zwolle? Op deze pagina is een overzicht met tips om een huis te vinden in gemeente Zwolle of omgeving. En een overzicht met nuttige verwijzingen voor het vinden en kopen van een woning. Veel succes met uw zoektocht in Zwolle.


huizen te koop Zwolle
Huizen te koop Zwolle

Enkele nieuwe huizen - mei 2024

Huizen die recent beschikbaar zijn in Zwolle:

 • Van Rechterenmarke 17, 8016 KG, Zwolle
 • Sibeliusstraat 11, 8031 GS, Zwolle
 • Cransmate 19, 8014 KK, Zwolle
 • Hollewandsweg 20 3, 8014 BH, Zwolle
 • IJsvogelvlinder 9, 8016 HP, Zwolle
 • Dashorstweg 4 1 - Bouwgrond, 8035 PK, Zwolle
 • Van Laersweg 6, 8017 AP, Zwolle
 • Benthuislaan 41, 8043 TH, Zwolle
 • Wipstrikkerallee 119, 8023 DX, Zwolle
 • Dijkstraat 15, 8011 XS, Zwolle
 • ... kijk voor meer huizen op een van de sites die genoemd staan op deze website.

Huis Zwolle?

Een huis kopen in Zwolle begint vaak met een internet speurtocht naar potentiële koopwoningen. Het ligt voor de hand dat u een kijkje neemt op Funda, maar dat is niet de enige website die woningen aanbiedt. Naast Funda zijn o.a. de woningsites van Jaap en WoningNet de moeite waard om te bezoeken. Zie ook de links op deze website. En dan is het ook een optie een makelaar in Zwolle in te huren. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie in Zwolle goed kent. Hij/zij kan goed inschatten welke buurten en woningen geheel passen bij uw wensen. Bedenk dat de locatie en omgeving van een woning vaak een grotere impact heeft op de waarde van een huis dan de indeling, perceeloppervlak en de andere karakteristieken van het huis zelf. U kunt zodoende gericht en snel bij de voor u juiste woningen kijken.

Online overzicht van woningen te koop in Zwolle

Snel een online overzicht van huizen te koop in Zwolle hebben? Dan adviseren we u de volgende links:

Tip: Loop een dagje rond in Zwolle

Om een plaats goed te kennen, is het te adviseren deze eens te bekijken op een doordeweekse dag of juist in het weekend. Zwolle kent een groot aantal buurten die erg van elkaar verschillen. Neem een dagje vrij of ga eens winkelen in Zwolle. Dan weet u snel welke buurten goed bij uw wensen passen. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Zwolle om hier samen of alleen te winkelen.

Makelaars in Zwolle

Een makelaar kent de plaats en de wijk/buurten. Bovendien heeft deze snel inzicht in nieuw woningaanbod. U kunt een makelaar inschakelen bij koop van een woning. Hieronder een overzicht van lokale makelaars in Zwolle.


Plattegrond Zwolle

Er wordt wel eens gezegd: "De waarde van een woning wordt bepaald door 3 dingen: Locatie, locatie, locatie". Kortom: De locatie van een woning is van groot belang. Zoek uw locatie op met behulp van de kaart van Zwolle.


Grotere kaart van Zwolle weergeven

Zwolle - Woning nieuws

OR buiten spel bij faillissement en doorstart
Eind januari ging garnalenverwerker Heiploeg failliet, maar maakte meteen een doorstart onder de vleugels van visserijbedrijf Parlevliet & Van der Plas. Deze verandering had grote gevolgen voor het personeel, maar OR en vakbonden werden niet op de  ...
bron: www.faillissementsdossier.nl
Curator failliet installatiebedrijf Reuver werkt aan doorstart
Gemeente Zwolle voorkomt faillissement Congresbureau ... faillissementen van 14 augustus 2014 · Nieuwe faillissementen van 15 augustus 2014 · Failliete directeur schonk zichzelf € 66.000 bonus · Aanmodderen leidt tot faillissement · Nieuwe ...
bron: www.faillissementsdossier.nl
Hoogste punt laatste fase Muziekwijk
Deze laatste nieuwbouwwoningen (22 huurappartementen en 21 koopwoningen ) worden in januari 2015 opgeleverd. Hiermee komt een einde aan de ontwikkeling van ongeveer 330 nieuwe woningen door Woningstichting SWZ in de Muziekwijk in Zwolle .
bron: www.weblogzwolle.nl
Vind huizen te koop in uw regio


Huizen te koop Nederland

Het aanbod van huizen te koop in Nederland is zeer divers. De regio is sterk bepalend voor de prijsontwikkeling. Een huis in Drenthe is aanzienlijk go… Meer →


Huizen te koop Duitsland

Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Of wellicht wilt u in Duitsland investeren … Meer →